Wat doe ik

Niet lekker in je vel?

Tijdens een consult ga ik op zoek naar de oorzaak waarom je uit balans bent. Waarom voel je je niet prettig? Waarom ben je ziek geworden? Of waarom ben je in een burnout / depressie / overspannen toestand terecht gekomen? Soms weet je zelf wel wat er speelt, maar loop je toch vast. Anderen hebben geen idee waarom ze zich niet lekker voelen.

Als sensitherapeut werk ik met een standaard protocol met vele mogelijkheden tot behandelen. Welke behandeling jij nodig hebt, dat meet ik uit met een biosensor. Wanneer ik klaar ben met meten, dan begint de behandeling. Wat ik bij jou ga doen is dus altijd een verrassing. Dat kunnen behandelingen zijn die hier op de site worden genoemd, maar het kunnen ook behandelvormen zijn die niet vermeld staan op deze website. Meestal gebruik ik een combinatie van een aantal therapieën in één consult. Ik doe dat wat jouw lichaam mij vertelt wat het nodig heeft. Dat vertelt de meting. Daardoor werk ik snel en efficiënt, maar belangrijker nog, ik zit heel snel op de kern van een probleem. Dat maakt dat één tot drie behandelingen voldoende om je weer beter te voelen. Moet je toch een vierde keer komen? Dan kom je op mijn kosten!

Wil je meer weten over de sensitherapie, dan kun je terecht op www.sensitherapie.nl. Voor het maken van een afspraak zie contact