Wat doe ik

Niet lekker in je vel?

Tijdens een consult ga ik op zoek naar de oorzaak waarom je uit balans bent. Waarom voel je je niet prettig? Waarom ben je ziek geworden? Of waarom ben je in een burnout / depressie / overspannen toestand terecht gekomen? Soms weet je zelf wel wat er aan de hand is, maar loop je toch vast. Anderen hebben geen idee waarom ze zich niet lekker voelen.

Als sensitherapeut werk ik met een standaard protocol met vele behandelingsmogelijkheden. Welke behandeling jij nodig hebt, meet ik uit. Ben ik daarmee klaar, dan begin ik met behandelen. Dat kunnen behandelingen zijn die hier op de site worden genoemd, maar het kunnen ook dingen zijn van andere hier niet genoemde disciplines. Meestal gebruik ik een combinatie van een aantal therapieën in één consult. Ik doe alleen dat wat jouw lichaam mij vertelt wat het nodig heeft. Daardoor werk ik snel, maar belangrijker nog, efficiënt. Eén tot drie behandelingen zijn daarom voldoende om je weer beter te voelen. Moet je toch een vierde keer komen? Dan kom je op mijn kosten!

Wil je meer weten over de sensitherapie, dan kun je terecht op www.sensicure.nl. Voor het maken van een afspraak zie contact