Dieren

Net als wij mensen, kunnen ook dieren niet lekker in hun vel zitten. De oorzaken zijn ook bij hen heel divers. Maar lees deze vast heel herkenbare voorbeelden uit mijn praktijk maar eens:

Het zijn in ieder geval allemaal tekenen van stress. In dit soort gevallen boek ik snel resultaat met het maken van een Bach bloesemremedie voor het dier. Dit kun je direct in de bek druppelen, maar het kan ook in de drinkbak of over het eten heen gedruppeld worden. Als je maar zeker weet dat ze het binnen krijgen. Waar nodig geef ik ook energiebehandelingen of haal ik pijn weg door te magnetiseren. In overleg kom ik naar u toe, dan voelt het dier zich het veiligst.

Afhankelijk van de klachten, test ik de voeding van het dier. Denk bijv. aan plotselinge haaruitval of overmatige jeuk. Ook bij dieren komen allergieën en/of intoleranties voor. Dan is het verstandig over te gaan op ander voedsel.

Heb jij een huis- of ander dier dat zich opeens of al langere tijd duidelijk anders of gestresst gedraagt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Via de mail, de telefoon, een foto en de Bachremedies komen we al een heel eind. Ik stuur de remedies op per post. Langskomen is in de meeste gevallen geen must om toch snel resultaat te boeken!