Allergieën en eczeem:

Via metingen met een biosensor en een hele reeks testbuisjes, kun je pijlsnel allerlei allergieën en/of intoleranties opsporen! Binnen 10 minuten weet je welke voedingsmiddelen je (tijdelijk) beter kunt laten staan. Ook allerlei andere allergieën kunnen worden uitgetest. Onder eczeem zit nogal eens een allergie voor voedingsstoffen of andere dingen. Maar ook als dat niet het geval blijkt, ga ik verder zoeken naar de oorzaak van het eczeem.

Voedingsmiddelen of andere stoffen die niet goed voor je blijken te zijn, zul je tijdelijk uit je dieet weg moeten laten. Tijdelijk betekent 6-8 weken. De resultaten zijn meestal verbluffend, in een paar dagen voel je je een ander mens!

Allergieën en eczeem komen veel voor. De bekendste allergie is de koemelkallergie bij baby's en kleine kinderen. Maar ook volwassenen kunnen behoorlijk last hebben van allergieën en eczeem of onverklaarbare vermoeidheid. Het probleem is namelijk dat een voedingsallergie/intolerantie nogal eens onontdekt blijft. Je hebt het meestal niet in de gaten. Pas als je de voedingsmiddelen weg laat, merk je het grote verschil!

Kinderen tot 4 jaar en huilbaby's krijgen in de regel nog geen allergietesten voorgeschreven door artsen. Een sessie meten met een biosensor biedt in zo'n geval zeker uitkomst! Daarom geef ik deze kinderen voorrang bij het inplannen van een consult.

In mijn metingen maak ik onderscheid tussen een voedsel-intolerantie en een voedselallergie. Vaak betreft het namelijk geen echte allergie maar een intolerantie. Dit betekent dat jouw lichaam de desbetreffende stof niet goed kan verwerken. Daardoor blijven er afvalstoffen achter in je lijf, die zich maar blijven ophopen, in plaats van dat ze keurig worden uitgescheiden. Toch moeten die stofjes er uit en dan knalt dat bijvoorbeeld dwars door de huid heen: eczeem of uitslag! Of je wordt erg moe omdat je lichaam keihard werkt om toch die stofjes eruit te werken.

Tob dus niet langer en maak snel een afspraak voor een meting !!